Oznámení změn od 1.6.2015

Přidáno: 25. 5. 2015 08:00:00

25 Květen 2015

Vážení zákazníci, s platností od 1.6.2015 dochází k převodu obchodních aktivit společnosti CHALLENGE PT (Czech) s.r.o. na společnost MORAVIA ŘETĚZY s.r.o.

Vážení zákazníci,

s platností od 1.6.2015 dochází k převodu obchodních aktivit společnosti CHALLENGE PT (Czech) s.r.o. na společnost MORAVIA ŘETĚZY s.r.o., která se tímto stává oficiálním distributorem produktů značky Challenge pro český a slovenský trh. Pro aktuálně platné objednávky budou zachovány původně potvrzené obchodní podmínky a dodávka objednaného zboží již bude probíhat ze společnosti MORAVIA ŘETĚZY s.r.o. Adresa provozovny (Hulínská 17799/1, Kroměříž) a telefonické a e-mailové kontakty zatím zůstávají v platnosti. V případě dalších změn budete včas informováni.

Rozšíření stávajícího výrobního programu společnosti MORAVIA ŘETĚZY s.r.o. o distribuci produktů značky Challenge Vám přinese optimalizaci při pokrytí potřeb v oblasti produktů pro převod pohonu. Zkušenosti českého výrobce řetězových a ozubených převodů a dodavatele řetězových pohonů s původem v EU v kombinaci se zkušenostmi mezinárodní obchodní firmy podporované značkou Challenge Vám budou plně k dispozici při řešení Vašich potřeb.

 

Předvolby soukromí
Soubory cookie používáme k vylepšení vaší návštěvy tohoto webu, k analýze jeho výkonu a ke shromažďování údajů o jeho používání. Můžeme k tomu použít nástroje a služby třetích stran a shromážděná data mohou být přenášena partnerům v EU, USA nebo jiných zemích. Kliknutím na „Přijmout všechny soubory cookie“ vyjadřujete svůj souhlas s tímto zpracováním. Níže můžete najít podrobné informace nebo upravit své preference.

Zásady ochrany soukromí

Ukázat podrobnosti